PRESSMEDDELANDE

Stockholm, 2020-08-24

Ytterligare en pusselbit på plats i LEVEL’s team.

Nordic LEVEL Services Group AB rekryterar Jeanette Lesslie som blir ansvarig för Facility Services. Jeanette tar även plats I ledningsgruppen som idag består av Torbjörn Christiernsson, Jesper Arkinger och Stefan Dejemyr.

“Vi har på kort tid, både genom snabb organisk tillväxt och genom strategiska förvärv, intagit en tydlig position som en nischad leverantör av säkerhetstjänster. Genom rekryteringen av Jeanette tar vi nu nästa steg i LEVEL-gruppen och utvecklar vårt tjänsteerbjudande till att även innefatta högkvalitativa servicetjänster” – säger Thomas Lundin, Styrelseordförande för LEVEL.

Jeanette Lesslie har mångårig erfarenhet från servicebranschen och stor vana att leverera service på hög nivå. Jeanette har varit säkerhetschef på Grand Hôtel i Stockholm under 17 år, en verksamhet med höga krav på både service och säkerhet och kommer närmast från rollen som VD för säkerhetsföretaget 2Secure AB. Dessförinnan var Jeanette ansvarig för verksamhetsskyddet på Swedavia. Jeanette är även engagerad i styrelsen för Säkerhetsbranschen och ingår i styrelsen i Svenskt Näringslivs Säkerhetsdelegation.

”Jag är oerhört stolt över förtroendet att få leda denna verksamhet. Jag ser fram emot att tillsammans med team LEVEL, skapa förutsättningar för att erbjuda våra kunder en helt ny nivå av service”, säger Jeanette.

”Jeanette kommer med sin personlighet och tidigare erfarenhet tillföra nya perspektiv och infallsvinklar som kommer utveckla vår verksamhet till nästa nivå. Team LEVEL växer sig starkare för varje dag och senaste halvårets utmaningar till trots utvecklar vi oss starkt. Inom kort presenterar vi ytterligare ett antal roliga rekryteringar och jag ser detta som ett bevis på att vi är attraktiva såväl som leverantör och som arbetsgivare.” säger Stefan Dejemyr head coach Team LEVEL.

LEVEL är en säkerhets- och servicekoncern som ingår i NVBS-gruppen som grundades 2012. LEVEL verkar i tre segment – Säkerhetsrådgivning, Bevakning och teknik samt servicetjänster, alla tre segment för såväl hem som företag. NVBS-gruppen har verksamhet i Norden och sysselsätter idag ca 300 medarbetare och har en årlig omsättning på ca 600 miljoner SEK.

 

#weLEVELlife