PRESSMEDDELANDE

Stockholm, 2020-09-01

 

LEVEL förstärker privatsegmentet med högsta kvalitet

Mikael Högfjäll – erfaren rådgivare, säkerhetskompis och  ”PT” för personlig trygghet och säkerhet har joinat Team LEVEL

”LEVEL är stolta och glada över att Mikael valt att ansluta till teamet. Utöver att Mikael är en fantastisk människa så besitter han även en erfarenhet som idag är extremt värdefull och efterfrågad på marknaden. Varmt välkommen i Team LEVEL Micke.” säger Stefan Dejemyr VD i LEVEL-gruppen.

Mikael Högfjäll ansvarar från och med denna vecka för LEVEL’s affärsområde och rådgivningsaffär för personsäkerhet.  Personsäkerhet är ett område som utvecklas snabbt och där marknaden behöver utveckla sina tjänster för att möta nya kundkategorier. I samband med samhällets utveckling efterfrågas nya och moderna tjänster av allt fler kunder och branschen utmanas. LEVEL har sedan starten fokuserat i detta segment och under Mikaels ledning kommer vi nu utveckla detta till nästa nivå.

”Den nu samlade kompetensen i Mikaels team är fantastisk och det känns mycket spännande att säkerställa att vi även fortsatt kan erbjuda detta till våra kunder med marknadens högsta kvalitet. Vi ser att efterfrågan kring personsäkerhet ökar och att kunderna vill validera och säkerställa att man har ett gott grundskydd i livet. Genom att kombinera våra egna kvalitativa tjänster med utvalda partners har vi förmågan att vara ett one-stop företag för trygghet, service och säkerhet och göra livet enklare för företag och familjer som kan fokusera på sin kärnverksamhet. Vårt säkerhetsavtal har blivit väldigt populärt och erbjuder kunden tillgång till löpande rådgivning och snabba operativa såväl förebyggande som reaktiva insatser.” säger Torbjörn Christiernsson, VD och ansvarig för LEVEL Security Advisory

Mikael har arbetat inom Polisen i 26 år på olika befattningar som ordningspolis, regionala insatsstyrkan i 10 år, hanterare, spanare på IGOB i 10 år varav de 4 sista som teamledare. Senast kommer Mikael från 2Secure där han arbetat i 4 år, hanterat incidenter för företag och privatpersoner samt ansvarat för ett antal avtal med familjer när det gäller proaktiva säkerhetsfrågor mm. På frågan varför LEVEL? svarar Mikael,  utmaningen i att var en del i uppbyggnaden och utvecklingen av ett relativt litet och ungt säkerhetsföretag med goda framtidsutsikter!

Välkommen Mikael!

#weLEVELlife