PRESSMEDDELANDE

Stockholm, 2021-03-16

Nordic LEVEL Group fortsätter sin expansiva framtidsresa och rekryterar Avarnprofilen Josef Darbo

 

Som VD för LEVEL Security ska Josef Darbo utveckla och leda bolagets bevaknings- och teknikaffär. LEVEL förvärvade i början av mars Estate Bevakning och Estate Parkering, med ambitionen att skapa en plattform för vidare expansion inom segmenten. Josef Darbo är den första rekryteringen på den resan och får nu möjlighet att bygga en stark och konkurrenskraftig ledning i en redan effektiv och framåtlutad organisation.

Josef Darbo har under snart två decennier tillhört några av G4S och sedermera Avarn Securitys mest framträdande medarbetare. Han har jobbat i många olika roller, som till exempel säkerhetstekniker, projektledare, installationschef, teknikchef, regionchef för teknik och bevakning och nu senast efter sammanslagningen av Avarn och Nokas som regionchef för Avarn Securitys största affärsområde i Sverige med ansvar för över 2000 medarbetare i region Stockholm och med en omsättning på ca 1 miljard SEK.

Efter 18 otroliga år med G4S och slutligen Avarn Security känns det både spännande och utmanande att få vara med och bygga LEVEL Security från grunden. Team LEVEL har mycket att erbjuda och att få möjligheten att jobba tillsammans med alla medarbetare och ledningen som jag känner sedan tidigare kommer bli både utmanande och utvecklande säger Josef Darbo, från och med mitten av april alltså ny VD på LEVEL Security.

För Nordic LEVEL Group är rekryteringen av Josef det första steget i att resursförstärka organisationen kring de nya förvärven men absolut inte det sista. LEVEL planerar för ytterligare förstärkningar i organisationen och Josef kommer nu tillsammans med ledningen i Nordic LEVEL Group bygga en stark, erfaren och kompetent organisation runt redan fantastiska medarbetare och kunder.

Med rekryteringen av Josef får vi möjligheten att snabbt och enligt plan tillföra den kompetens och erfarenhet som såväl kunder som medarbetare efterfrågar och förväntar att vi tillför verksamheten. Team LEVEL kommer nu ytterligare öka fokus på våra befintliga kunder samt accelerera tillväxt genom bland annat ökad försäljning och ytterligare framtida förvärv av kompletterande verksamheter. Vi är i början av något väldigt spännande och vi är väldigt glada för att vi lyckats knyta till oss en så erfaren ledare som Josef så här tidigt i utvecklingen. Josefs stora erfarenhet av både teknik- och bevakningssegmenten kommer hjälpa oss att ta ytterligare steg i att balansera människa och teknik när vi utvecklar våra framtida tjänsteleveranser. Josef besitter även erfarenhet av och förmågan att bredda säkerhetsarbetet till att inkludera situationell brottsprevention och trygghetsfrämjande arbete vilket vi ser som mycket viktiga ingredienser säger Thomas Lundin, styrelseordförande i Nordic LEVEL Group.

Kombinationen av Josefs gedigna bevaknings- och teknikbakgrund, LEVELs omfattande branscherfarenhet som både beställare och leverantör av dessa tjänster, kvalitetsfokus och starka marknadsposition skapar de bästa möjliga förutsättningar för fortsatt utveckling av LEVEL Security som Sveriges modernaste och mest kvalitativa leverantör inom Säkerhet.

 

Josef Darbo, VD, LEVEL Security

 

Nordic LEVEL Group har sedan 2017 stöttat företag, myndigheter och privatpersoner med säkerhetsrådgivning, säkerhetstjänster och service. Vi är verksamma inom många olika branscher och områden och erbjuder ett brett tjänsteutbud. Allt ifrån rådgivning, analyser, auktoriserade utbildningar, bevakning och personskydd, säkerhetsteknik och facility services. Vår samlade kompetens och erfarenhet består av personer med lång erfarenhet från polisiära och militära specialenheter samt näringslivet. Tillsammans med vårt breda nätverk av specialister erbjuder vi förutom vår egen kompetens också specialister inom en mängd andra områden.

 

www.nordiclevelgroup.com

www.nordiclevelgroup.com/security/

 

För mer information kontakta:

Thomas Lundin, Styrelseordförande Nordic LEVEL Group
+46 70 866 25 00
thomas.lundin@nordiclevelgroup.com

Jesper Arkinger, Chief Commercial Officer Nordic LEVEL Group
+46 72 550 73 10
jesper.arkinger@nordiclevelgroup.com

 

 

 

#weLEVELlife