Det är oerhört stimulerande att vi har skapat en sådan attraktionskraft som gör det möjligt att så snabbt efter de senaste förvärven lyckats säkra dessa strategiska rekryteringar. Vi får nu in tre riktiga spjutspetsar som tillsammans med medarbetarna och ledningen i LEVEL Security, vår bevaknings och teknikverksamhet, kommer fortsätta utvecklingen av verksamheten och skapa en robust plattform för vidare expansion och tillväxt.

Förutom att det är tre kompetenta individer med stor erfarenhet inom respektive kompetensområde är de dessutom superhärliga människor med glädje och energi som kommer addera ytterligare till kulturen i Team LEVEL.

Ugur Karci – Driftchef Bevakning

Ugur kommer senast från Avarn Security där han varit avdelningschef för handelssegmentet.

Han påbörjade sin karriär inom den operativa driften som väktare, parkeringsvakt och ordningsvakt. Ugur arbetade operativt i ca 3 år och därefter har han arbetat inom olika ledande befattningar såsom arbetsledare, platschef, driftchef, distriktschef, avdelningschef och som planeringschef.

I drygt 10 år ledde Ugur parkeringsverksamheten och nu efter 4 år som avdelningschef för handelssegmentet i Stockholm ansluter han nu till Team LEVEL.

Ugur kommer stärka upp vår driftschefsorganisation och spela en vital roll i utvecklingen av såväl befintliga som nya kundavtal. Vi är så glada över att Ugur vill vara med på vår resa.

 

Lisa Velén – Head of Business control

Lisa har varit controllerchef på Avarn Security och har även varit många år i facility managementbolaget Sodexo där hon bland annat varit finance manager för internationella avtal, anbudscontroller, affärsområdescontroller och koncerncontroller. Efter dessa år kände Lisa suget efter en ny utmaning och en mer verksamhetsnära roll och vad passar då bättre än Nordic LEVEL Group som är inne i en spännande och expansiv utveckling.

Något av det roligaste Lisa vet är att göra ekonomi till vardag för operativa chefer, så att de själva kan driva sin del av verksamheten till högre lönsamhet och effektivitet. Om Lisa samtidigt lyckas skapa förståelse och samklang mellan strategi och vardagens aktiviteter, så är hon extra nöjd.

Lisas tidigare erfarenhet som controllerchef från säkerhetsbranschen kommer addera höjd och spetskompetens när vi nu utvecklar Nordic LEVEL Group till nästa nivå. Att ha koll på ekonomin är en oerhört viktig förutsättning för att lyckas, särskilt under en tillväxtresa som LEVEL befinner sig i. Att så tidigt addera Lisas kompetens känns både tryggt och fantastiskt.

 

Johan Porseryd – Produktionschef Säkerhetsteknik

Johan kommer från Coor Säkerhet där han de senaste åren haft rollen som driftschef. Johan var innan sin tid på Coor med och byggde upp Sensec mellan 2001 och 2019 där han axlade rollen som servicechef. Johan har lång och gedigen erfarenhet av säkerhetsbranschen och då med tyngdpunkt inom tekniksegmentet.

När vi nu ökar volymen och möter den stora efterfrågan vi ser från befintliga och nya kunder kommer Johans förmåga att organisera produktionen och bygga en robust leveransförmåga tillsammans med medarbetarna vara oslagbar. Återigen, vi kunde inte vara stoltare över att Johan valt att ansluta till oss!

 

#weLEVELlife

 

#weLEVELlife