Vill du arbeta med de bästa inom Säkerhetsrådgivning, Säkerhetstjänster och Service?

Vi vill bli fler i Team LEVEL!

LEVEL växer. Nu behöver vi fylla på med rätt personer. Har du drivet och ett genuint intresse för säkerhet- och servicetjänster?

  • LEVEL är ett modernt företag där medarbetaren, work life balance och glädje sätts i fokus!
  • Vi värdesätter och underhåller en unik kultur där medarbetarna utvecklas tillsammans och vi har en stark tradition av umgås och göra saker tillsammans.
  • Vi tror på ett utvecklande ledarskap, frihet under ansvar och att alla ska ha möjlighet att påverka.
  • Vi ser på arbetsplatsen som en mötesplats där idéer kan födas och människan utvecklas. Arbeta gör vi där vi är mest effektiva, där livet fungerar som bäst och där våra kunder vill att vi ska vara. Oavsett om det är digitalt eller fysiskt så skapar vi de bästa förutsättningarna för att vara effektiva, för att ha roligt och för att må bra.

Våra lediga tjänster finner du nedan. Vi söker alltid efter talanger som kompletterar oss så tveka inte söka kontakt, vi älskar att träffa engagerade och drivna människor. Följ oss i våra kanaler så meddelar vi löpande om vilka funktioner vi söker.

 

Vi söker fler till vårt team:

LEVEL Facility Services - Servicestjänster för affärsfokus och guldkant på vardagen

BID MANAGER

LEVEL Security söker efter en person som vill axla rollen som ansvarig Bid Manager för säkerhet- bevakning- & servicetjänster inom offentlig upphandling.

LÄS MER

SÄKERHETSRÅDGIVARE

Just nu söker vi både juniora och seniora säkerhetsrådgivare till LEVEL med bas i Stockholm. Du ska ha erfarenhet av personsäkerhet och säkerhetskoordinering.

LÄS MER

VI SÖKER BARNVAKTER

Just nu har vi flera kunder som efterfrågar barnvakter. Tillfälliga, korta & längre uppdrag. Vi bygger upp ett team för att hjälpa våra kunder. Är du vår nästa barnvakt?

LÄS MER

VÄKTARE

Vi söker dig som vill jobba hos oss vid behov; vardagar, kvällar och helger. Du ska framförallt kunna arbeta under minst 6 veckor under sommaren.

LÄS MER

MEDARBETARE TILL VÅR STÄDVERKSAMHET

Vi levererar städtjänster både för hemmiljö och företag. Just nu har vi flera kunder som efterfrågar både tillfälliga och återkommande städuppdrag.

LÄS MER 

Följ oss på våra sociala medier

#weLEVELlife

#weLEVELlife