Vi söker fler till vårt team:

LEVEL SECURITY SÖKER VÄKTARE SOMMAREN 2021

 

Vi söker dig som vill jobba hos oss vid behov; vardagar, kvällar och helger. Du ska framförallt kunna arbeta under minst 6 veckor under sommaren.

Om uppdraget

Som väktare är du en representant för LEVEL Security gentemot allmänheten. Det ställer höga krav på dig när det gäller kommunikationsförmåga, servicekänsla, lyhördhet och tålamod. Du ska besitta integritet och en grundtrygghet som gör att du kan hantera de komplicerade och stressande situationer som kan uppstå inom ramen för yrkesutövningen.

På LEVEL Security blir du del av ett engagerat, framåtlutat och positivt gäng som varje dag hjälper företag, personer och organisationer till en tryggare tillvaro. Arbetsplatsen präglas av ett stort personligt engagemang, gemenskap och framåtanda. Vi jobbar aktivt och tillsammans för att vara den bästa leverantören av säkerhetstjänster för våra uppdragsgivare och den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare.

Vem är du?

Du har genomgått fullständig väktarutbildning och har goda referenser. Du har en hög servicekänsla, personlig trygghet och känner dig bekväm och trygg i din roll som väktare. Då arbetet utförs i en publik miljö lägger vi stor vikt på din sociala kompetens och din personlighet. Det krävs att du är ansvarstagande, noggrann och konsekvent.

Arbetet innebär kontakter med allmänheten och med olika myndigheter. Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska. Körkort är meriterande.

Vad kan vi erbjuda dig?

Behovsanställning/deltid med möjlighet till heltid under semestermånaderna. För rätt person kan anställningen eventuellt förlängas efter sommaren.

Vi bakgrundskontrollerar all vår personal och gör en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen. Ekonomisk granskning och drogtest utan anmärkning är en förutsättning.

Start

Löpande / enligt överenskommelse med placering i Stockholm.

Lön

Enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet

Ansökan

Om du uppfyller kraven ovan och har intresse av att arbeta hos oss, är du välkommen med din ansökan som ska bestå av en personlig presentation och en utförlig CV där tidigare arbetsgivare, arbetsuppgifter samt tidsperioder framgår.

I rekryteringsprocessen kommer det att läggas extra vikt vid hur du uttrycker dig och vi hoppas att den utmaningen känns både motiverande och lockande.  Ansökan skickas till hr@nordiclevelgroup.com. Vi behandlar ansökningarna fortlöpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Så länge annonsen finns på vår LinkedIn-sida är tjänsten sökbar.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Om Nordic LEVEL Group

LEVEL är en heltäckande leverantör inom säkerhetsrådgivning, säkerhetstjänster och service. Vi är verksamma inom många olika branscher och områden och erbjuder ett brett tjänsteutbud – Allt ifrån rådgivning, analyser, auktoriserade utbildningar till bevakning och personskydd & facility services.

Namnet LEVEL symboliserar vår förmåga att täcka våra kunders behov på olika nivåer och inom många områden i kombination med att lyfta tryggheten och servicen till en högre nivå.

LEVEL är en del av NVBS Gruppen som grundades 2012 med verksamhet i Norden. NVBS Gruppen sysselsätter idag ca 300 medarbetare och med en årlig omsättning på närmare 600 miljoner SEK. Då hela koncernen är ett tjänsteföretag som levererar genom kompetenta medarbetare har vi de processer och stödfunktioner som krävs för framgångsrika leveranser.

#weLEVELlife

#weLEVELlife