Vi söker fler till vårt team:

VI SÖKER BARNSKÖTARE / NANNY – HELG

 

Om oss

TRYGGHET, SINNESRO OCH VÄLBEFINNANDE ÄR VÅRT FOKUS

Nordic LEVEL Facility Services är en heltäckande leverantör inom service. Vi är verksamma inom många olika branscher och områden och erbjuder ett brett tjänsteutbud – Allt ifrån kontorsstädning, hemmastädning, trädgårdstjänster, barnvakter mm. Vår samlade kompetens och erfarenhet består av personer med lång erfarenhet från hotell- och servicebranschen. Tillsammans med vårt breda nätverk erbjuder vi förutom vår egen kompetens också specialister inom en mängd andra områden. Vi strävar efter den högsta kvaliteten och har glädje och passion i allt vi gör. I våra leveranser till kund fokuserar vi på hög kvalitet, service och personligt engagemang. Vi arbetar aktivt för att vara en modern och attraktiv arbetsgivare med goda anställningsvillkor, kollektivavtal och varierande arbetsmöjligheter!

Om uppdraget

Vår kund söker just nu en barnskötare/nanny för att ta hand om familjens barn under helgerna. Uppdraget beräknas till ca 24 timmar/helg. Uppdraget kan gå att dela upp på två personer, så även om du enbart är tillgänglig varannan helg tar vi varmt emot din ansökan!

Vem är du?

För att trivas hos oss tror vi att du är en pålitlig, social och ansvarsfull person. Du har en kreativ sida och tycker det är roligt att skapa lekfulla och lärorika aktiviteter med barnen. Det är viktigt att du känner dig trygg som barnpassare och kan ta ett stort ansvar. Förutom det ovannämnda söker vi dig med följande kvalifikationer:

  • Eftergymnasial utbildning som barnskötare eller motsvarande relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet
  • Något års praktisk arbetslivserfarenhet på förskola, skola eller med barnpassning
  • Kommunicerar flytande på svenska 
  • Innehar B-körkort

 Vad kan vi erbjuda dig?

Förutom en familjär arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar, erbjuder vi även ett förmånspaket med konkurrenskraftig lön, trygga villkor och kollektivavtal.

Vi bakgrundskontrollerar all vår personal.

Ansökan

Skicka din ansökan redan idag till rekrytering@nordiclevelgroup.com så snart som möjligt då urval sker löpande. Vid frågor, kontakta Kim Naess, HR Generalist på Nordic LEVEL Facility Services AB, på 073-820 80 28.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Tillsvidareanställning med initial provanställning alternativt ramavtal

Omfattning: Deltid, helg

#weLEVELlife

#weLEVELlife