VI SÖKER MEDARBETARE TILL VÅR STÄDVERKSAMHET

 

Om oss

TRYGGHET, SINNESRO OCH VÄLBEFINNANDE ÄR VÅRT FOKUS

Nordic LEVEL Facility Services är en heltäckande leverantör inom service. Vi är verksamma inom många olika branscher och områden och erbjuder ett brett tjänsteutbud – Allt ifrån kontorsstädning, hemmastädning, trädgårdstjänster, barnvakter mm. Vår samlade kompetens och erfarenhet består av personer med lång erfarenhet från hotell- och servicebranschen. Tillsammans med vårt breda nätverk erbjuder vi förutom vår egen kompetens också specialister inom en mängd andra områden. Vi strävar efter den högsta kvaliteten och har glädje och passion i allt vi gör. I våra leveranser till kund fokuserar vi på hög kvalitet, service och personligt engagemang. Vi arbetar aktivt för att vara en modern och attraktiv arbetsgivare med goda anställningsvillkor, kollektivavtal och varierande arbetsmöjligheter!

Om uppdraget

Vi levererar städtjänster både för hemmiljö och företag och just nu har vi flera kunder som efterfrågar både tillfälliga och återkommande städuppdrag. Beroende på din bakgrund och tillgänglighet, anpassar vi ett arbetsschema som passar just dig. Du kommer att ingå i ett härligt team med många duktiga kollegor och det kan förekomma att ni arbetar tillsammans på större uppdrag.

Vem är du?

Vi har höga kvalitetskrav och söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och serviceinriktad.

Du har minst något år arbetserfarenhet av städning och har kunskaper om olika städtekniker och material. Vidare behärskar du det svenska eller engelska språket och det är meriterande om du har B-körkort. Du har en förståelse för vikten av att passa tider, kundens integritet och har en känsla för att leverera det lilla extra.

Vad har vi att erbjuda dig?

Förutom en familjär arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar, erbjuder vi även ett förmånspaket med konkurrenskraftig lön, trygga villkor och kollektivavtal. Vi arbetar med ett personligt engagemang och god service i allt vi gör.

Vi bakgrundskontrollerar all vår personal med bland annat utdrag ur belastningsregistret.

Anställningen kommer inledningsvis skrivas enligt kollektivavtal på timmar. I takt med att vår verksamhet expanderar erbjuds en möjlighet till tillsvidareanställning. Omfattningen är enligt överenskommet schema, alltifrån enstaka pass till heltid.

Ansökan

Skicka din ansökan redan idag till rekrytering@nvbs.se så snart som möjligt då urval sker löpande. Vid frågor, kontakta Julia Eklöf, HR Generalist på Nordic LEVEL Facility Services, på julia.eklof@nvbs.se eller telefon 073-802 10 55.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Tillsvidareanställning med initial provanställning alternativt ramavtal

Omfattning: Heltid eller deltid enligt överenskommet schema

 

 

Följ oss på våra sociala medier

#weLEVELlife

#weLEVELlife