Vi söker fler till vårt team:

Säkerhetsrådgivare till snabbväxande säkerhetsrådgivningsbolag

 

Vill du arbeta med säkerhetsrådgivning och har erfarenhet av säkerhetskoordinering och personsäkerhet? Just nu söker vi både juniora och seniora säkerhetsrådgivare till LEVEL Security med bas i Stockholm.

Rollen

Som säkerhetsrådgivare kommer du att arbeta med en bred variation av arbetsuppgifter och olika typer av uppdragsgivare. Du förväntas vara uppmärksam på våra kunders behov och kunna erbjuda anpassade kvalitativa lösningar i levererade säkerhetstjänster.   Du kommer i perioder ha ansvar för att bemanna vår säkerhetsjour och du kommer ibland med kort varsel åta dig uppdrag både nationellt och internationellt.

Som person ser vi gärna att du är följsam, strukturerad och lösningsorienterad. Du är självgående i det arbete du tar dig för, men trivs även att arbeta i grupp. Det krävs således att du är en ambitiös och socialt smidig person som ser till att det du lämnar ifrån dig alltid håller hög kvalité.

Vi vill framförallt ha dig som är positiv och  driven!

På LEVEL Security blir du del av ett engagerat, framåtlutat och positivt gäng som varje dag hjälper företag, personer och organisationer till en tryggare tillvaro. Arbetsplatsen präglas av ett stort personligt engagemang, gemenskap och framåtanda. Vi jobbar aktivt och tillsammans för att vara den bästa leverantören av säkerhetstjänster för våra uppdragsgivare och den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare.

Kravprofil junior säkerhetsrådgivare

 • Minst ett par års erfarenhet av arbete med risk- och/eller säkerhetsarbete, civilt eller inom myndighet
 • Du kan formellt styrka din kompetens genom betyg, intyg och/eller certifieringar
 • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska

Kravprofil senior säkerhetsrådgivare

 • Minst fem års erfarenhet av risk- och/eller säkerhetsarbete, civilt eller inom myndighet
 • Du kan formellt styrka din kompetens genom betyg, intyg och/eller certifieringar
 • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska
 • Du har erfarenhet av att leda och driva projekt

Meriterande

 • Tjänstgöring i specialenheter inom Försvarsmakten, Polisen eller Säkerhetspolisen
 • Erfarenhet av att planera och genomföra utbildningar
 • Erfarenhet av utredningsarbete
 • Erfarenhet av personsäkerhets-/personskyddsarbete
 • Du har erfarenhet av konsultarbete

Omfattning och tillträde

Heltid, tillsvidare. Start enlig överenskommelse.

Ansökan

Ansökan skickas till hr@nordiclevelgroup.com

Så länge annonsen finns på vår LinkedIn-sida är tjänsten sökbar. I rekryteringsprocessen kommer det att läggas extra vikt vid hur du uttrycker dig i din ansökan och vi hoppas att den utmaningen känns både motiverande och lockande.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Om Nordic LEVEL Group

LEVEL är en heltäckande leverantör inom säkerhetsrådgivning, säkerhetstjänster och service. Vi är verksamma inom många olika branscher och områden och erbjuder ett brett tjänsteutbud – Allt ifrån rådgivning, analyser, auktoriserade utbildningar till bevakning och personskydd & facility services.

Namnet LEVEL symboliserar vår förmåga att täcka våra kunders behov på olika nivåer och inom många områden i kombination med att lyfta tryggheten och servicen till en högre nivå.

LEVEL är en del av NVBS Gruppen som grundades 2012 med verksamhet i Norden. NVBS Gruppen sysselsätter idag ca 300 medarbetare och med en årlig omsättning på närmare 600 miljoner SEK. Då hela koncernen är ett tjänsteföretag som levererar genom kompetenta medarbetare har vi de processer och stödfunktioner som krävs för framgångsrika leveranser.

Följ oss på våra sociala medier

#weLEVELlife

#weLEVELlife