LEVEL NEWS

 

PRESSMEDDELANDE

Stockholm, 2020-09-01

 

LEVEL förstärker privatsegmentet med högsta kvalitet

Mikael Högfjäll – erfaren rådgivare, säkerhetskompis och  ”PT” för personlig trygghet och säkerhet har joinat Team LEVEL

”LEVEL är stolta och glada över att Mikael valt att ansluta till teamet. Utöver att Mikael är en fantastisk människa så besitter han även en erfarenhet som idag är extremt värdefull och efterfrågad på marknaden. Varmt välkommen i Team LEVEL Micke.” säger Stefan Dejemyr VD i LEVEL-gruppen..

Mikael Högfjäll ansvarar från och med denna vecka för LEVEL’s affärsområde och rådgivningsaffär för personsäkerhet.  Personsäkerhet är ett område som utvecklas snabbt och där marknaden behöver utveckla sina tjänster för att möta nya kundkategorier. I samband med samhällets utveckling efterfrågas nya och moderna tjänster av allt fler kunder och branschen utmanas. LEVEL har sedan starten fokuserat i detta segment och under Mikaels ledning kommer vi nu utveckla detta till nästa nivå.

”Den nu samlade kompetensen i Mikaels team är fantastisk och det känns mycket spännande att säkerställa att vi även fortsatt kan erbjuda detta till våra kunder med marknadens högsta kvalitet. Vi ser att efterfrågan kring personsäkerhet ökar och att kunderna vill validera och säkerställa att man har ett gott grundskydd i livet. Genom att kombinera våra egna kvalitativa tjänster med utvalda partners har vi förmågan att vara ett one-stop företag för trygghet, service och säkerhet och göra livet enklare för företag och familjer som kan fokusera på sin kärnverksamhet. Vårt säkerhetsavtal har blivit väldigt populärt och erbjuder kunden tillgång till löpande rådgivning och snabba operativa såväl förebyggande som reaktiva insatser.” säger Torbjörn Christiernsson, VD och ansvarig för LEVEL Security Advisory

Mikael har arbetat inom Polisen i 26 år på olika befattningar som ordningspolis, regionala insatsstyrkan i 10 år, hanterare, spanare på IGOB i 10 år varav de 4 sista som teamledare. Senast kommer Mikael från 2Secure där han arbetat i 4 år, hanterat incidenter för företag och privatpersoner samt ansvarat för ett antal avtal med familjer när det gäller proaktiva säkerhetsfrågor mm. På frågan varför LEVEL? svarar Mikael,  utmaningen i att var en del i uppbyggnaden och utvecklingen av ett relativt litet och ungt säkerhetsföretag med goda framtidsutsikter!

Välkommen Mikael!

Jeanette Lesslie

PRESSMEDDELANDE

Stockholm, 2020-08-24

Ytterligare en pusselbit på plats i LEVEL’s team.

Nordic LEVEL Services Group AB rekryterar Jeanette Lesslie som blir ansvarig för Facility Services. Jeanette tar även plats I ledningsgruppen som idag består av Torbjörn Christiernsson, Jesper Arkinger och Stefan Dejemyr.

“Vi har på kort tid, både genom snabb organisk tillväxt och genom strategiska förvärv, intagit en tydlig position som en nischad leverantör av säkerhetstjänster. Genom rekryteringen av Jeanette tar vi nu nästa steg i LEVEL-gruppen och utvecklar vårt tjänsteerbjudande till att även innefatta högkvalitativa servicetjänster” – säger Thomas Lundin, Styrelseordförande för LEVEL.

Jeanette Lesslie har mångårig erfarenhet från servicebranschen och stor vana att leverera service på hög nivå. Jeanette har varit säkerhetschef på Grand Hôtel i Stockholm under 17 år, en verksamhet med höga krav på både service och säkerhet och kommer närmast från rollen som VD för säkerhetsföretaget 2Secure AB. Dessförinnan var Jeanette ansvarig för verksamhetsskyddet på Swedavia. Jeanette är även engagerad i styrelsen för Säkerhetsbranschen och ingår i styrelsen i Svenskt Näringslivs Säkerhetsdelegation.

”Jag är oerhört stolt över förtroendet att få leda denna verksamhet. Jag ser fram emot att tillsammans med team LEVEL, skapa förutsättningar för att erbjuda våra kunder en helt ny nivå av service”, säger Jeanette.

”Jeanette kommer med sin personlighet och tidigare erfarenhet tillföra nya perspektiv och infallsvinklar som kommer utveckla vår verksamhet till nästa nivå. Team LEVEL växer sig starkare för varje dag och senaste halvårets utmaningar till trots utvecklar vi oss starkt. Inom kort presenterar vi ytterligare ett antal roliga rekryteringar och jag ser detta som ett bevis på att vi är attraktiva såväl som leverantör och som arbetsgivare.” säger Stefan Dejemyr head coach Team LEVEL.

LEVEL är en säkerhets- och servicekoncern som ingår i NVBS-gruppen som grundades 2012. LEVEL verkar i tre segment – Säkerhetsrådgivning, Bevakning och teknik samt servicetjänster, alla tre segment för såväl hem som företag. NVBS-gruppen har verksamhet i Norden och sysselsätter idag ca 300 medarbetare och har en årlig omsättning på ca 600 miljoner SEK.

 

Jeanette Lesslie

TEAM LEVEL

Level Security består i dagsläget av 12 seniora säkerhetsrådgivare med kontor i Nacka men med hela världen som verksamhetsområde. Vår samlade kompetens och erfarenhet består av personer med lång erfarenhet från polisiära – och militära specialenheter samt näringslivet. Tillsammans med vårt breda nätverk av specialister erbjuder vi förutom vår egna kompetens också specialister inom exempelvis krispsykologi, akutsjukvård, IT-säkerhet och fysisk säkerhet.

#weLEVELlife