Vi söker fler till vårt team:

VI SÖKER LARMTEKNIKER/SÄKERHETSTEKNIKER

 

Nordic LEVEL Group växer och har en stark och mycket positiv tillväxt. Vi är idag del av en koncern med fokus på rådgivning, teknik och operativa tjänster som bevakning och personskydd.  Larmteknik i Stockholm är sedan oktober 2020 en del av LEVEL och har mångårig erfarenhet och gedigen utbildning för projektering, installation & underhåll av tekniska system som inbrottslarm, passersystem, CCTV & brandlarm m.m. Vi är en modern säkerhetskoncern och ingår sedan 7 maj i Confidence International (publ).

Om tjänsten

Som larmtekniker/säkerhetstekniker hos oss jobbar du med att installera, driftsätta och utföra service av inbrottslarm, passagesystem & kameraövervakning m.m. Du åker ut till våra kunder tillsammans med kollegor eller på egen hand. Våra kunder är både små och stora företag och organisationer. Vi jobbar med såväl nyinstallation som komplettering och service på befintliga system.

Du blir del av ett engagerat, framåtlutat och positivt gäng som varje dag hjälper företag, personer och organisationer till en tryggare tillvaro. Arbetsplatsen präglas av ett stort personligt engagemang, gemenskap och framåtanda. Vi jobbar aktivt och tillsammans för att vara den bästa leverantören av säkerhetstjänster för våra uppdragsgivare och den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare. Alla affärsområden i Nordic LEVEL Group stöttar varandra som ett lag, #TeamLEVEL.

Vi söker dig som sätter kunden i fokus och värdesätter ett fritt arbete med möjlighet till eget ansvar. Du är tekniskt intresserad, nyfiken, serviceinriktad och har ett professionellt bemötande. Utöver detta ser vi gärna att du har:

  • Godkända utgångsbetyg från gymnasium (gärna från el, teknik, energi, automation)
  • Minst 3 års tidigare erfarenhet av att arbeta som larmtekniker
  • God datorvana
  • Du behärskar svenska språket väl i tal och skrift
  • B-körkort

Vid anställning görs en kontroll i Polisens belastningsregister.

Vi erbjuder dig

Larmteknik i Stockholm AB arbetar för att skapa en god arbetsmiljö med hög trivsel och personligt engagemang. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med bra villkor. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter i koncernen. Tjänsten utgår från vårt kontor i Solna. I Nordic LEVEL Group finns det idag ca 270 kollegor som alla är fokuserade på trygghet och säkerhet, med stor erfarenhet från såväl myndigheter som polis och Försvarsmakten samt olika roller i näringslivet.

Vi längtar efter att välkomna rätt personer till #TeamLEVEL. Sök!

Ansökan

Ansökan skickas till hr@nordiclevelgroup.com

Så länge annonsen finns på vår LinkedIn-sida är tjänsten sökbar. I rekryteringsprocessen kommer det att läggas extra vikt vid hur du uttrycker dig i din ansökan och vi hoppas att den utmaningen känns både motiverande och lockande.

 

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 

Om Nordic LEVEL Group

LEVEL är en heltäckande leverantör inom säkerhetsrådgivning, säkerhetstjänster och service. Vi är verksamma inom många olika branscher och områden och erbjuder ett brett tjänsteutbud – Allt ifrån rådgivning, analyser, auktoriserade utbildningar till bevakning och personskydd & facility services.

Namnet LEVEL symboliserar vår förmåga att täcka våra kunders behov på olika nivåer och inom många områden i kombination med att lyfta tryggheten och servicen till en högre nivå.

 

#weLEVELlife

#weLEVELlife