Vi söker fler till vårt team:

LEVEL TECHNOLOGY SÖKER SERVICETEKNIKER

LEVEL Technology söker servicetekniker som önskar utvecklas inom säkerhetsbranschen!

Har du en teknisk ådra och ett intresse av att utvecklas inom säkerhetsbranschen? Just nu söker LEVELs division Technology dig som vill bli vår nya servicetekniker!

Vad kan vi erbjuda dig

En kultur i världsklass, kontinuerlig kompetensutveckling, certifieringar och auktorisationer är viktiga hörnstenar, MEN, viktigast av allt är våra medarbetare.

Förutom en familjär arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar, erbjuder LEVEL även ett förmånspaket med kollektivavtal, avtalsenliga försäkringar, tjänstepension, företagshälsovård och utvecklande karriärmöjligheter.

Koncernen grundades 1989 och idag är vi över 300 medarbetare med siktet på att växa ytterligare. Vi tror på långsiktiga samarbeten och ser den här tjänsten som en start för din karriär i vårt team.

Några av dina nya utmaningar

För att ta sig an nya uppdrag och utöka serviceverksamheten i Stockholm förstärker LEVEL Technology serviceteamet.

Som servicetekniker kommer du att utföra service och revisioner av anläggningar där vi säkerställer att allt är i sin ordning så att våra kunder är trygga. Du kommer arbeta med integrerade säkerhetssystem inom inbrottslarm, passage och CCTV. Vi använder avancerad spetsteknologi med skräddarsydda lösningar, där säkerhet och kvalitet alltid står i fokus. Vi arbetar heltid med 40 timmars arbetsvecka och du kommer utgå kontoret i Sundbyberg.

Tjänsten innebär arbete både utomhus och inomhus med variation i arbetsmiljön. Vi kommer alltid att försöka vara flexibla för att underlätta både för dina och våra kunders behov. Det är en tillsvidareanställning med en initial provanställning. Start är omgående eller vad vi överenskommer.

Vem är du?

Vi tror att du idag arbetar som servicetekniker, alternativt har jobbat flera år som installatör, och nu är du redo att gå vidare mot nya spännande utmaningar.

Som person är du driven, lösningsorienterad och har ett högt servicetänk samt vill fortsätta utvecklas inom branschen. Vi förutsätter att du självständigt tar ansvar för att ditt arbete blir utfört med kvalité och med kostnadsmedvetenhet i åtanke.

Du måste ha körkort och kommunicera flytande på svenska och engelska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har  dokumenterad kompetens av någon eller några följande system:

Lenel, Pacom/Unison, RCO, Assa Arx, Milestone, Avigilon, Integrerade säkerhetslösningnar

Vill du bli vår nya kollega

Skicka in din ansökan till rekrytering@nordiclevelgroup.com så snart som möjligt. Vi kallar till intervju löpande. Märk din ansökan med ”Servicetekniker”.

Om oss – Team LEVEL

LEVEL – En av marknadens mest expansiva och moderna säkerhetsaktörer med balans mellan människa och teknik för att möjliggöra kundernas bästa och marknadens behov av utveckling och digitalisering. Vi strävar efter den högsta kvaliteten och har glädje och passion i allt vi gör.

Våra tre divisioner har en unik sammansättning av kompetenser och expertis som täcker hela säkerhetssegmentet från rådgivning till teknik och bemanning. LEVEL erbjuder marknadsledande helhetslösningar med fokus på kvalitet och effektivitet för att skapa trygghet och säkerhet i samhället och skydd av människor och tillgångar.

#TeamLEVEL
Advisory | Technology | Operations

 

Om Nordic LEVEL Group

LEVEL är en heltäckande leverantör inom säkerhetsrådgivning, säkerhetstjänster och service. Vi är verksamma inom många olika branscher och områden och erbjuder ett brett tjänsteutbud – Allt ifrån rådgivning, analyser, auktoriserade utbildningar till bevakning och personskydd & facility services.

Namnet LEVEL symboliserar vår förmåga att täcka våra kunders behov på olika nivåer och inom många områden i kombination med att lyfta tryggheten och servicen till en högre nivå.

LEVEL är en del av NVBS Gruppen som grundades 2012 med verksamhet i Norden. NVBS Gruppen sysselsätter idag ca 300 medarbetare och med en årlig omsättning på närmare 600 miljoner SEK. Då hela koncernen är ett tjänsteföretag som levererar genom kompetenta medarbetare har vi de processer och stödfunktioner som krävs för framgångsrika leveranser.

#weLEVELlife

#weLEVELlife